Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea se reîntorc la Sânmartin, cu ocazia jocului din acest week-end din cadrul campionatului Ligii a II-a. Astfel, după ce au disputat primele șase jocuri de pe teren propriu din noul sezon la Stadionul Iuliu Bodola, jucătorii bihoreni revin la baza sportivă Luceafărul, unde își și susțin, de altfel, antrenamentele.

„Începând de sâmbătă, jucăm pe stadionul din Sânmartin. S-a luat decizia asta pentru că acolo fac băieţii antrenament, cunosc bine terenul, e mai bun. A fost alegerea lor. Au solicitat şi le-am respectat decizia. Sperăm ca în urma acestei mutări să avem mai multă baftă, în rezultate", a explicat decizia Lucia Vladimirescu, președintele clubului Luceafărul.

În cadrul etapei a 12-a, fotbaliștii pregătiți de antrenorul Cristian Dulca vor primi replica ilfovenilor de la CS Afumați, meciul fiind programat sâmbătă, cu începere de la ora 11. La fel cum s-a întâmplat și la meciurile anterioare, intrarea spectatorilor este liberă.

După egalul de la Balotești, din derby-ul codașelor, Luceafărul este condamnată să câștige meciul din acest sfârșit de săptămână, dacă dorește să facă un pas important pentru a părăsi zona minată a clasamentului.

Totuși, așa cum a precizat și tehnicianul Cristian Dulca, meciurile cu echipele din județul Ilfov sunt foarte dificile, și CS Afumați fiind o echipă care a obținut rezultate neașteptate în acest început de sezon. În clasament, formația din Afumați se situează pe poziția a 13-a, cu 13 puncte, având și trei victorii, în timp ce Luceafărul este pe locul 19, penultimul, cu doar 7 puncte și o singură victorie.

Un succes al bihorenilor, coroborat și cu celelalte rezultate ale echipelor din zona vecină de clasament, le-ar facilita un salt de câteva locuri în ierarhie.


Programul etapei a 12-a din Liga a II-a la fotbal:

Sâmbătă, ora 11.00:

Sportul Snagov - Pandurii Târgu Jiu
Ştiinţa Miroslava - Olimpia Satu Mare
Foresta Suceava - Dunărea Călăraşi
Luceafărul Oradea - CS Afumaţi
Ripensia Timişoara - CS Baloteşti
Dacia Unirea Brăila - CS Mioveni
FC Argeş - Academica Clinceni
Chindia Târgovişte - Metaloglobus Bucureşti

Duminică, ora 15.30:

ASU Politehnica Timişoara - UTA Arad

Marți, ora 19.30:

ASA Târgu Mureş - AFC Hermannstadt