Sportivii clubului CS Crişan Oradea s-au întors cu 6 medalii de la întrecerile competiţiei internaţionale de karate "Avas Cup", competiţie care s-a desfăşurat în Ungaria, la Miskolc, în perioada 8-9 octombrie.

Delegaţia clubului bihorean, condusă de sensei Florin Crişan, a cuprins şapte sportivi, dintre care cinci au obţinut rezultate pe podium.

Au fost obţinute, astfel, două locuri I şi patru clasări pe treapta a III-a. Performerii delegaţiei orădene s-au numit Alexandru Gulaş, medaliat cu aur în proba de kumite 10-11 ani şi Andreea Bogdan, situată tot pe primul loc, la kumite, 16-17 ani.

Pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere şi, implicit, medalii de bronz au obţinut:  Lukacs Diana, la kata 10-11 ani şi la kumite 10-11 ani, Varga Estera, la kumite 10-11 ani şi Dobrai Renata, în cadrul probei de kumite 14-15 ani.

"Această competiţie a fost un bun antrenament înaintea Cupei  Mondiale Cika, de săptămâna viitoare din Spania", a declarat, la întoarcere, preşedintele clubului orădean, sensei Florin Crişan.