Sportivii bihorenii de la clubul Tengo Salonta au câştigat turneul primei ediţii a Cupei României Masita la futnet (tenis cu piciorul) pentru seniori. Competiţia s-a desfăşurat în data de 9 octombrie, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Echipa pregătită de către Vasile Sorean sr. a câştigat cu scorul general de 3-0 (2-0 la simplu, la dublu şi la triplu) ambele dispute, devansând echipele clujene JSF şi Victory.

După câştigarea Cupei Mondiale a cluburilor şi locul II în Interliga de futnet, salontanii şi-au trecut în cont primul succes intern la futnet, disciplină apărută recent pe eşichierul sportiv românesc. La aceste întreceri, Tengo Salonta a mizat pe Georgel Bobiş, Alex Sorean, Vasile Sorean jr., Bagosi István, Nagy Darius, Illyés Gergö şi Denis Purja.

În aceeaşi zi, în sala de sport a Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară "Raluca Rîpan", au avut loc meciurile contând pentru Cupa României Masita la juniori şi fete. Primele care au intrat în teren au fost echipele feminine, trofeul disputându-se între Victory Cluj şi Tengo Salonta. Clujencele s-au impus în meciul de dublu cu scorul de 2-0 (11-6, 11-5), după care au învins şi la triplu cu 2-0 (11-3, 11-7), evoluând în formula: Alexandra Morar, Alexandra Petricaş şi Georgiana Bălan. Tripleta bihorencelor a fost alcătuită din Mădălina Istrate, Andreea Neag şi Ştefania Moraru. Victory Cluj s-a impus cu scorul general de 2-0.

La juniori U12, cupa s-a decis după un meci de triplu adjudecat de JSF Cluj în faţa celor de la Tengo Salonta cu scorul de 2-0 (11-8, 11-4). Salontanii au avut un lot compus din Luca Ţifra, Andrási Gergö, Adrian Chirilă şi Szőke Imre, Flutur Dániel, Kenéz Arnold, Kokovec Roland.

La juniori U15 au fost trei echipe înscrise, două de la Tengo Salonta şi Rechinii Tehnici Câmpulung Moldovenesc. Tengo I a învins Tengo II cu 2-0 (11-3, 13-11), apoi a învins şi pe Rechinii Tehnici cu 2-1 (13-11, 8-11, 11-8), iar a doua echipă a salontanilor i-a învins pe bucovineni, pentru locul secund, cu scorul de 2-1 (11-7, 6-11, 11-9). S-a jucat doar proba de triplu. Tengo I a mizat pe: Halasz Daniel, Suciu David, Kadar Imre şi Turzo Nandor. Din echipa Tengo II au făcut parte: Indrieş Robert, Nagy László, Szallos Csongor, Berczeli Richard şi Szijjarto Ticián.

De menţionat că în jocurile de juniori s-a utilizat sistemul cu trei căderi, aprobat la nivel internaţional de către forul abilitat, UNIF.

În tribune au fost aproximativ 200 de spectatori, iar transmisiunea directă de pe pagina de Facebook Futnet România a fost urmărită de mii de persoane.