Tinerii judoka de la CSŞ LPS Bihorul JC Liberty au reprezentat Oradea la Campionatul Naţional de judo pentru echipe de seniori, care s-a desfăşurat la Braşov şi care a reunit la start şase formaţii.

De menţionat că CSM JC Liberty Oradea nu a participat pentru că nu a putut alcătui o echipă competitivă din cauza indisponibilităţii unui număr mare de titulari (Dan Fâşie, Szoke Laszlo, Vlad Vişan, Valentin Radu etc). Astfel, la solicitarea federaţiei, judoul orădean a fost totuşi reprezentat de o echipă formată din juniori I şi II de la CSŞ LPS Bihorul JC Liberty (antrenor Emil Morar).

Tânăra echipă orădeană nu a avut însă şanse în faţa formaţiilor clasate pe podium, care au avut în componenţă şi sportivi străini. Astfel, CSŞ LPS Bihorul JC Liberty a suferit două înfrângeri, 0-5 cu CSM U Cluj-Napoca şi 1-4 cu CS Politehnica Iaşi, clasându-se, în final, pe locul V.

Competiţia a fost câştigată de echipa gazdă, Dinamo Braşov, în timp ce pe locul II s-a situat CSM U Cluj-Napoca, iar pe poziţia a III-a, CSM U Piteşti şi CS Politehnica Iaşi. Alături de CSŞ LPS Bihorul JC Liberty, pe locul V s-a mai clasat şi CSM CSŞ CFR Ploieşti.

Echipa orădeană i-a avut în componenţă pe: Cristian Popa şi Adrian Olaru (la categoria 66 kg), Farkas Bertalan şi David Fodor (la 73 kg), Andrei Guşă (81 kg), Alex George Creţ (81 kg), Răzvan Bodea şi Tudor Blahuţă (la 90 kg) şi Alex Mierluţ (+90 kg).