Vremea rea nu mai e o problemă! După ce în urmă cu trei săptămâni furtuna a alungat distracţia, ERA Park Oradea reînvie "Festivalul Familiei" în acest sfârşit de săptămână. Va fi un weeekend plin de distracţie şi de evenimente, în care micuţii sunt invitaţi în lumea animaţiilor Disney, dar vor participa şi la piese de teatru şi ateliere care mai de care mai interesante.

Sâmbătă, 14 octombrie, prichindeii sunt invitaţi la piesa de teatru "Jack şi vrejul de fasole", care va fi jucată în premieră la ERA Park de trupa orădeană de teatru independent Trendart - Comoara cu Poveşti. Piesa va începe la ora 11, în Sala de evenimente.

Duminică, ziua va fi o şi mai plină. Între orele 11 şi 12.30, copiii sunt aşteptaţi la animaţia "Baby Boss", iar între orele 11 şi 16 la un nou atelier LEGO. Între orele 16 şi 17, prichindeii vor putea participa inclusiv la un atelier de magie si la demonstraţii de dans si vor se vor putea indulci cu vata pe bat! Iar prezenta lor va fi rasplatita cu invitatii gratuite la circul Las Vegas, la pista de dodgem, la trenulet si la tiribomba din parcare, in limita disponibilitatii!

"Cireaşa de pe tort" va fi, însă, concertul Feli & Band, care se va desfăşura de la ora 17, sub cupola centrului comercial.

Pe lângă acestea, pe tot parcursul sfârşitului de săptămână copiii se vor putea distra şi în parcare, unde vor avea la dispoziţie pista de dodgem, se vor putea da cu trenuleţul sau vor putea savura un kurtos kalacs.

"Ca de obicei, intrarea la toate evenimentele ERA Park este gratuită, iar distracţia e garantată!", au transmis reprezentanţii ERA Park.