Doi copii şi trei adolescenţi au fost răniţi, luni seară, în accidente rutiere produse în Bihor.

O fetiţă de 11 ani şi sora ei de 1 an şi 2 luni au fost fost implicate într-un accident produs lângă Călătani de un bihorean în vârstă de 62 de ani, din comuna Tileagd care, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Tileagd - Călătani, a acroșat-o cu oglinda din dreapta pe fetiţa mai mare, care circula pe drum în aceeași direcție cu autoturismul, împingând un cărucior în care se afla sora ei de 1 an şi 2 luni.

În urma accidentului, fata a căzut peste cărucior şi apoi în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare. Din fericire, ambele fetiţe au suferit doar leziuni uşoare.

Tot luni seară, lângă Târgușor, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției în conducere, a lovit un parapet metalic, iar apoi a acroșat un parapet din beton de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, trei fete - una de 15 şi două de 18 ani - din Boianu Mare, pasagere în autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în ambele cazuri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentelor.