Nici în cele mai erotice visuri ale Primăriei edilii nu se aşteptau ca Aquapark-ul să încheie primul an de activitate cu un plus de 660.000 de euro. De obicei e o performanţă ca astfel de activităţi să le scoţi pe zero.

Ei bine, şi ce face conducerea Aquapark-ului în această situaţie? Varsă jumătate din sumă în gura hrăpăreaţă a Primăriei, urmând ca, din suma rămasă, să mai cârpească pe ici pe acolo.

O afacere care a debutat de numai un an este prea tânără ca să fie decapitalizată. În mod normal, Primăria trebuia să mai adauge şi ea ceva bani în afacere, pentru că sunt extrem de multe de făcut.

Domnul director Andrica se plânge că are un minus de 35 de oameni. Păi, măriţi salariile, ca să vină oameni în plus la curăţenie, bucătărie şi mai ales la casierie, că li s-a acrit clienţilor de stat la cozi!

Cei mai mulţi muşterii sunt de prin Cluj, dar nimeni nu s-a gândit să bage apă termală în două-trei bazine. Oaspeţii s-ar bucura de o bogăţie care nouă ni se pare firească.

Încă nu am reuşit să introducem bazinul de sărituri în circuitul competiţional şi riscăm să ajungem din nou să crească iarba pe platformele de beton. Apoi, nu înţeleg de ce nu există un proiect de acoperire a bazinului olimpic, ca să poată fi folosit tot timpul anului...

Ar fi nevoie încă de o grămadă de bani pentru a creşte atractivitatea Aquapark-ului. Şi, dacă deocamdată ne merge bine, să nu uităm că sunt şi alte oraşe care au în plan asemenea investiţii.

Ar fi păcat să ajungem pe locul doi numai pentru că avem gândire de birocrat şi nu de antreprenor.