S-a inaugurat noua secţie de Urologie a Spitalului Judeţean şi prin asta s-au finalizat cele 15 blocuri operatorii, dotate cu aparatură de ultimă oră. Investiţia a fost făcută integral din banii spitalului şi doar această ultimă secţie a costat aproape 2 milioane de  euro.

Meritul principal, însă, nu este al primarului Bolojan sau al managerului Carp, ci al ministrului Florian Bodog. Domnia sa a fost directorul spitalului, numai că, în mandatul său, nu doar că nu s-au făcut investiţii, dar spitalul avea datorii de milioane de euro. Ba nu, s-a făcut ceva: s-a defectat RMN-ul, ca bolnavii să poată fi duşi la investigaţii la Pelican. Deci meritul este al lui Bodog, pentru că a plecat şi nu a mai rămas director la Judeţean.

Tot în perioada directoratului său, prin integrare clinică, Bodog a umplut spitalul cu loaze universitare incapabile să ia un rezidenţiat. A trebuit să plece ca medicii adevăraţi să intre în sistem şi pentru asta îţi mulţumim, tovarăşe Bodog! Tot datorită plecării sale "în sus" au ieşit la iveală plagiatele grosolane la care s-a dedat. Că una e să acuzi de furt intelectual un decan de Sorbonica şi alta să prinzi un peşte mare cum e ministrul Sănătăţii.

Acuzat că a copiat dintr-o carte a conferenţiarei Lucia Daina, "Dottore" a pus-o să scrie că de fapt ea este cea care s-a inspirat din lucrările lui. Iar Daina a acceptat, pentru că Bodog e şi jupânul de la Medicină. Oare dacă domnul ministru ar fi fost acuzat de viol, se găsea un nevertebrat de la facultate care să-şi asume fapta?