Handbaliştii de la CSM Oradea şi-au continuat fără greşeală, duminică, parcursul din acest început al campionatului Diviziei A. Deşi au evoluat la Cluj Napoca, pe terenul formaţiei locale, Universitatea, una dintre fruntaşele clasamentului, elvii antrenorului Sebastian Tudor au reuşit să se impună la două goluri diferenţă şi să obţină punctaj maxim după patru etape.

Jocul, desfăşurat la Sala Horia Demian şi care a contat pentru runda a IV-a din Seria B a competiţiei, s-a încheiat cu scorul de 30-28 pentru orădeni.

Foarte echilibrată, partida a consemnat la pauză scor egal, 16-16, însă în partea a doua defensiva bihoreană a funcţionat ceva mai bine şi a primit numai 12 goluri, în timp ce atacul a fructificat 14 acţiuni.

Astfel, după patru jocuri în noua ediţie de campionat, CSM Oradea a acumulat patru victorii şi împarte prima poziţie a clasamentului  cu CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu. Ambele echipe au câte 12 puncte acumulate, maximul posibil.

În alte partide ale etapei, CSU Constantin Brâncuşi Tg. Jiu s-a impus cu 29-26 pe terenul formaţiei CS Minaur II Baia Mare, HC Sibiu a câştigat cu 26-24, în deplasare, jocul cu ADEP Satu Mare, iar CNE Sighişoara a cedat cu 31-37, jocul susţinut pe teren propriu, în compania echipei CSU Politehnica Timişoara.

În etapa viitoare, CSM Oradea va sta, întrucât există un număr impar de participante în această serie. Astfel, următorul meci al orădenilor este programat pentru 21 octombrie, pe teren propriu, în compania celor de la CSU Politehnica Timişoara.