După ce au avut etapă liberă în weekend, handbaliştii de la CSM Oradea revin în competiţie şi joi vor disputa următorul meci din cadrul campionatului Diviziei A.

În etapa a 6-a a Seriei B (seria de vest), elevii antrenorilor Sebastian Tudor şi George Tăutu vor primi, pe teren propriu, replica formaţiei CS Universitar Politehnica Timişoara. Meciul este programat cu începere de la ora 16, la Arena Antonio Alexe, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

De menţionat că formaţia bihoreană are acumulate până în prezent patru victorii, din tot atâtea partide disputate. Orădenii nu au jucat în etapa a 5-a, datorită faptului că în Seria B există un număr impar de echipe, iar în această rundă le-a fost rândul să stea.

Ultimul meci disputat de CSM Oradea s-a consemnat pe 8 octombrie, la Cluj-Napoca, acolo unde s-au impus în faţa formaţiei locale, Universitatea.

Cât priveşte adversara de joi a CSM-ului, aceasta a evoluat la finele săptămânii precedente, când a pierdut, cu scorul de 27-28, pe teren propriu, tot în compania Universităţii Cluj-Napoca.

După jocurile din etapa de joi, campionatul Diviziei A se va întrerupe pentru mai bine de două săptămâni, runda a 7-a urmând a se desfăşura pe data de 5 noiembrie.