Ducesa Catherine a surprins, luni, participanţii la o manifestare umanitară dansând într-o staţie de tren cu mascota Paddington, un ursuleţ îndrăgit în Marea Britanie.

Soţia prinţului William este însărcinată cu al treilea copil şi în ultima vreme a refuzat participarea la mai multe evenimente publice din cauza unor greţuri severe de dimineaţă.

Ducesa de Cambridge a participat la manifestarea umanitară în beneficiul copiilor cu nevoi speciale alături de soţul ei şi fratele acestuia, prinţul Harry. 

Deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat ca mascota din staţia de tren Paddington, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din cărţile pentru copii, să o invite la dans, Kate Middleton a intrat în joc şi a făcut chiar şi o mică piruietă.

La un alt eveniment, prinţul William a vorbit despre starea de sănătate a soţiei lui, spunând că aceasta se simte bine, dar nu şi-a revenit complet.

Încă din septembrie, când reprezentanţii Casei Regale au anunţat oficial cea de-a treia sarcină a Ducesei, Kate a fost discretă în privinţa ieşirilor din cauză că se confruntă cu o sarcină toxică. Soţia Prinţului William suferă de sindromul Hypermesis Gravidarum, care îi provoacă greţuri severe zilnice.