"Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice – Etapa II"

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020

Continuă lucrările pentru reabilitarea reţelei de transport a energiei termice. Reabilitarea va contribui la creşterea eficienţei transportului energiei termice şi la  reducerea costurilor, prin eliminarea pierderilor în zonele Cantemir, Centru, Calea Aradului, Ioşia, Nufărul, Velenţa.

Este important ca proiectul să beneficieze de sprijinul comunităţii şi bunăvoinţă pe durata implementării lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare. De aceea, facem apel la înţelegerea dumneavoastră pentru acceptarea unui disconfort temporar, pe durata desfăşurării lucrărilor necesare de construcţii, în beneficiul unei infrastructuri moderne şi a unor servicii de termoficare de calitate, în zonele cuprinse în aria proiectului.

Vă invităm să participaţi la reuniunile de informare organizate la Punctul termic 510, situat în str. Alexandru Cazaban FN (miercuri, 02.08.2017, ora 17.30) şi Liceul Onisifor Ghibu, situat în Aleea Onisifor Ghibu, nr. 3 (joi, 03.08.2017, ora 17.30).

Vor fi prezentate detalii privind proiectul, fazele lucrărilor, posibile efecte negative ale lucrărilor (zgomot, praf, trafic rutier şi pietonal îngreunat/restricţionat, întreruperi ale serviciului de alimentare cu apă caldă etc.), măsurile care se iau pentru reducerea acestor efecte negative şi se vor oferi răspunsuri la întrebările adresate de persoanele interesate.

(Advertorial)