2020 îi aduce pe orădeni "acasă în trend". Joi, 16 ianuarie, ora 07.00 - cel mai mare Mӧmax din România îşi deschide porţile la Oradea Shopping City. Păzea că vin cele mai calde oferte de mobilier şi accesorii în trend pentru anul nou la mӧmax Oradea!

Oradea îşi menţine locul în topul celor mai sigure oraşe din România. Însă în 2020 va concura şi pentru cel mai în trend oraş, deschizând cel mai mare magazin mӧmax de mobilă şi decoraţiuni interioare din România.

"Mӧmax Oradea este primul obiectiv propus şi realizat pentru 2020. Începem noul an cu un proiect de extindere a brandului mӧmax în România. Dacă la Timişoara ne-am bucurat de 2 milioane de clienţi în mai puţin de 2 ani, suntem încrezători că la Oradea vom continua cu succes povestea mӧmax în România, oferind un sortiment de 3 ori mai vast de mobilier şi decoraţiuni de interior. Vă invit călduros în acest nou an să vă bucuraţi de două etaje amenajate la cel mai nou standard european mӧmax al XXXLutz pentru design interior. Scopul nostru este să facem milioane de români fericiţi în propria casă, în trend!", declară Janos Grigassy, Country Manager Mӧmax România.

Au mai rămas 3 zile până la mult aşteptata deschidere mӧmax la Oradea Shopping City. 

Suntem gata să dăm buzna în două etaje extinse şi amenajate în culori, tipare şi ţesături în stil austriac.

Clasic, vintage, rustic sau modern, ne aşteaptă peste 12 000 metri pătraţi dedicaţi unui tărâm nou ce se lasă cucerit de către clienţii în căutare de frumos şi diferit. Magazinul pune la dispoziţie o gamă diversificată de mobilier la preţuri accesibile şi aranjamente interioare în trend pentru 2020, menite a transforma spaţiul interior într-un cămin modern, însufleţit şi sofisticat.

"Momentul pe care l-am pregătit cu mult entuziasm este acum gata de a lua amploare! Ne bucurăm să anunţăm oficial deschiderea celui mai mare Mӧmax din România, aici la Oradea. Vom tăia panglica joi, 16 ianuarie la ora 07.00, la magazinul nostru din incinta Oradea Shopping City, la intrarea de pe Calea Aradului nr. 87. Clienţii noştri se vor putea bucura de mobilă, decoraţiuni şi accesorii în design-uri deosebite şi diverse, la preţuri avantajoase. Vă invităm să fiţi printre primii care participă la marea deschidere Mӧmax Oradea şi beneficiază de surprizele speciale pe care le-am pregătit. Bucuraţi-vă de un tur mӧmax Oradea pentru a fi acasă în trend!", Janos Grigassy, Country Manager mӧmax România.

Fie că este vorba de locul destinat muncii, de camera copilului sau de locul unde iei cina în familie, mömax este pregătit să te întâmpine cu tot ce ai nevoie pentru a-ţi transforma spaţiul într-un cămin cald, personalizat pe gustul tău unic. O gamă largă de mobilier, textile, perdele, articole de copii, lămpi, covoare orientale şi multe alte surprize vor întâmpina clienţii din Oradea încă din prima zi. 

Peste 30 de bucătării state-of-the-art etalate, 22 de băi sclipitoare complet expuse, 4 apartamente complet mobilate si decorate sunt gata să ne fure ochii şi să ne ofere inspiraţie pentru a fi acasă în trend în 2020.

Mӧmax Oradea este desemnat ca fiind un magazin - etalon, devenind punctul de referinţă al tuturor magazinelor Mӧmax din România şi internaţional.

Mӧmax dispune de 1 000 de locuri de parcare destinate noilor clienţi din Oradea.

În semn de "Bun venit!", municipalitatea Oradea a bugetat reintroducerea unei staţii de autobuz în parcarea Oradea Shopping City, începând cu 14.01.2020 pentru liniile 19 şi 23. Drumul către mӧmax Oradea este acum accesibil tuturor!

Aşadar, orădeni, fiţi gata de o nouă experienţă de cumpărături în trend cu Mӧmax Oradea, începând cu 16 ianuarie, ora 07.00, la Oradea Shopping City!

(Advertorial)