Cântărețul Laurențiu Duță, de la 3 Sud Est, trage un semnal de alarmă, după ce a fost rănit serios pe esofag de o banală furculiță din plastic care s-a rupt, iar o bucată ascuțită din ea s-a înfipt în esofag, cauzându-i o hemoragie internă, anunță Digi24.

Potrivit postării făcute de artist joi pe pagina sa de Facebook, totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, înainte de un concert, după ce şi-a comandat mâncare la un hotel din Piteşti, unde era cazat.

"Am comandat mancare la hotelul unde eram cazat si in timp ce serveam, furculita din plastic s-a rupt si o bucata ascutita din ea s-a infipt in esofag. Am ajuns la spitalul de urgenta din Pitesti dar acolo neavand endoscop, decat in timpul zilei, a trebui sa plec imediat spre Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde prin endoscopie mi s-a extras bucatica de plastic din esofag", a povestit artistul pe pagina sa de Facebook.

Artistul trage un semnal de alarmă, ateţionându-i pe urmăritorii săi că tacâmurile din plastic "sunt un real pericol pentru sanatatea noastra".

„Situatia putea fi mai grava daca bucata de plastic ingerata ajungea in stomac astfel putand provoca o perforatie intestinala”, a mai arătat Laurențiu Duță, menționând că a făcut publică pățania sa „ca un avertisment in speranta ca acest tip de tacamuri albe din plastic foarte subtire sa nu mai fie comercializat pentru ca reprezinta un real pericol pentru fiecare dintre noi”.

Totul s-a terminat cu bine, până la urmă. Artistul și-a revenit, iar concertul a fost reprogramat.