Şoferul unei autoutilitare care, miercuri, a acroşat cu remorca un biciclist orădean şi apoi a părăsit locul evenimentului a fost găsit de poliţişti cu ajutorul grupului de Facebook Info Trafic Bihor, unde şoferii din Bihor postează fotografii şi informaţii despre ambuteiaje, accidente, blocaje, starea traficului, pericole sau semafoare defecte.

Victima accidentului este un salontan de 17 ani, care s-a prezentat miercuri seară la Poliţie ca să reclame faptul că înainte cu câteva ore fusese lovit în trafic. Identificarea autorului a fost uşurată de faptul că un alt şofer a surprins evenimentul şi a postat pe pagina grupului o poză cu remorca autoutilitarei şi numărul de înmatriculare al acesteia (foto).

Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din comuna Șimand, județul Arad, care acum s-a ales cu dosar penal.

„Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Poliţia Bihor.

Poliţiştii bihoreni par să „patruleze” tot mai des pe reţelele de socializare. Tot de pe Facebook s-a aflat şi despre altercaţia în care a fost implicat la sfârşitul săptămânii trecute deputatul Jobbik Pintér Tamás şi prietenul acestuia, Kéki Imre Krisztián, dar şi despre salontanca filmată în timp ce fura florile dintr-o jardinieră a Casei de Cultură din Salonta. Autoarea a fost identificată în decurs de câteva ore, iar plantele au fost înapoiate instituţiei. 

foto: facebook grupul Info Trafic Bihor