Bringo, aplicația de cumpărături personalizate care îți livrează produsele acasă.

Despre Bringo: Prin intermediul aplicației, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, cumpărătorii pot alege produse din hipermarketuri, pet-shop-uri, la prețul din magazinele fizice, Bringo neavând un adaos comercial. Cel mai mare partener al aplicației este retailerul Carrefour România, cu o gamă de peste 50.000 de produse, activând în Bringo cu toate magazinele de tip hipermarket și supermarket.

Concret, utilizatorii vor efectua cumpărăturile direct de pe telefon/tabletă, iar toate produsele vor fi livrate direct acasă. Comanda poate fi urmărită în timp real, iar livratorul îți va aduce acasă toate produsele selectate, pentru doar 19.99 lei. Vei primi bonul fiscal și vei achita produsele direct la livrator.

Spre deosebire de celelalte opțiuni de livrare de pe piață, Bringo este serviciul în care un personal shopper se ocupă de toată lista de cumpărături: tratează fiecare comandă cu atenție, alege cu grijă produsele dorite și comunică în timp real cu clientul, pe care îl sună dacă nu găsește un produs sau pur și simplu pentru a-l întreba dacă mai dorește să adauge alte produse.

Nu în ultimul rând, livratorul informează cumpărătorul în timp real cu privire la starea și prospețimea produselor și, după caz, îi poate oferi alternative pentru a lua cea mai bună decizie.

Cadrele medicale și persoanele cu vârste de peste 65 de ani beneficiază de livrare gratuită.

(advertorial)