Cântăreţul What's Up, pe numele său real Marius Ivancea, a ajuns, luni seara, la Poliţie după ce şi-ar fi agresat iubita, violonista Alice Badea. Femeia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor de Poliţie, What's Up a fost recalcitrant, aşadar a fost imobilizat şi dus la secţia 17 din Bucureşti, potrivit portalului stirileprotv.ro. 

Artistul a fost agresiv apoi şi la secţia de Poliţie, înjurând oamenii legii. La secţie au mers şi părinţii lui Ivancea, precum şi iubita agresată.

"La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30 secţia 17 Poliţie a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunşi la adresa apelantei din sectorul 5, poliţiştii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliţie a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată şi condusă la  Secţia 17 Poliţie. La sediul secţiei persoana a adus injurii poliţiştilor şi a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept. Activitatea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", au transmis, într-un comunicat, reprezentanţii Poliţiei.

Însoţit de poliţişti, cu răni vizibile pe faţă şi pe corp, cântăreţul a fost dus apoi la Parchet pentru audieri, unde a stat preţ de câteva ore. O anchetă a fost deschisă în acest caz, notează B1tv.ro. 

Marius Ivancea a divorţat anul acesta de cea care i-a fost alături preţ de 9 ani, Simina. La doar nouă luni de la separarea sa de fosta parteneră, a apărut la braţul lui Alice Badea, profesoară de muzică şi violonistă.