Sketch to Reality Awards este o competiţie profesională organizată de Top Casa, un brand orădean cu o vechime de peste 25 ani în sectorul de amenăjari interioare din România. Concursul se adresează arhitecţilor şi designerilor profesionişti, având ca scop promovarea creativităţii, excelenţei şi profesionalismului în rândul comunităţii de arhitecţi şi designeri profesionişti din România.

În cadrul concursului, participanţii vor expune cel mai important proiect pe care îl vor dezvolta în cursul anului 2019, evaluarea proiectelor urmând să fie asigurată de un juriu format din specialişti din domeniu atât la nivel naţional, cât şi international, dar va avea şi o componentă de vot public.

Principala condiţie de participare este ca proiectul să fie realizat exclusiv în anul 2019 şi cu materiale achiziţionate din portofoliul Top Casa. O altă condiţie esenţială este ca proiectul să fie implementat până la sfârşitul concursului în proporţie de 70%.

Concurenţii pot opta să se înscrie individual sau în echipe, premiile oferite de Top Casa fiind extrem de atractive. Astfel câştigătorii vor fi recompensaţi cu excursii în Jamaica şi în Egipt.

Premiu I va fi o excursie pentru două persoane în Jamaica, cu cazare pe 7 nopţi în Jamaica Montego Bay.

Premiul de popularitate, care va fi decis de votul publicului este o excursie pentru două persoane în Egipt, cu 7 nopţi în Hurgahda.

Cele două proiecte câştigătoare vor fi premiate la Gala Sketch to Reality Awards, care va avea loc la finele anului 2019.

Programul de desfăşurare al Sketch to Reality Awards este următorul:

- 2 mai 2019 – Deschiderea sesiunii de înscriere;

- 31 mai 2019 – Închiderea sesiunii de înscriere;

- 1 iunie-1 august 2019 – Depunerea randărilor;

- 1 septembrie-30 noiembrie 2019 – Votare publică;

- 15 noiembrie 2019 – Închiderea sesiunii de depunere a proiectelor finale;

- 20 noiembrie-1 decembrie 2019 – Votul Juriului;

- 15 decembrie 2019 – Gala de decernare a premiilor.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina concursului: http://sketchtorealityawards.topcasa.ro 

(Advertorial)