Fado Trade a demonstrat că îşi respectă clientela prin asigurarea întregii game de servicii aferente comercializării acumulatorilor, atât la sediul din strada Stefan Zweig nr. 19, cât şi la depozitul şi service-ul din Calea Sântandreiului nr. 16 B, unde sunt aşteptati atât utilizatorii de autoturisme, cât şi cei de camioane şi de utilaje pentru care accesul în oraş poate fi dificil. Nu în ultimul rând, Fado Trade este prezent şi în judeţ prin punctele de lucru din Ceica şi Beiuş.

De înaltă calitate

Cu o experienţă de peste 35 de ani pe piaţa din România şi cu milioane de baterii vândute în peste 35 de ţări, ROMBAT este lider naţional în producţia de baterii pentru vehicule, maşini şi utilaje.

ROMBAT a investit într-o nouă unitate de producţie cu o capacitate de 400.000 baterii, utilată la cele mai înalte standarde, făcând progrese semnificative, cota de piaţă crescându-i constant în Europa.

ROMBAT susţine performanţa producând atât baterii de ultimă generaţie cu tehnologia Start/Stop, cât şi baterii convenţionale, fiind furnizor pentru clienţi importanţi precum Dacia, Peugeot-Citroen, Nissan şi Renault.

ROMBAT se implică activ şi în protecţia mediului, reciclând anual peste 1 million de baterii în unitatea proprie de reciclare, fiind un promotor în ce priveşte responsabilitatea socială.

Profesionalism garantat

În cei 25 ani de activitate, Fado Trade Oradea s-a preocupat constant de formarea şi de perfecţionarea unui personal specializat, profesionist, care oferă consultanţă în alegerea acumulatorului potrivit, asigură verificarea instalaţiei electrice, montajul si verificarea pentru acumulatorul achiziţionat şi colecteaza în vederea reciclării acumulatoarele uzate.

Toate aceste operaţiuni sunt efectuate GRATUIT de personalul Fado Trade.

Garanţia acordată este de 2 sau de 3 ani, în funcţie de acumulatorul ales, şi NU este condiţionată de efectuarea unor verificări periodice.

La domiciliu şi la sediu

La solicitarea clientului, Fado Trade oferă livrare şi montaj la domiciliul acestuia (în cazul în care este persoană fizică), respectiv la sediu (dacă este persoană juridică), precum şi consultanţă şi comenzi online, pe pagina de internet a firmei - www.fado.ro.

Fado Trade are relaţii comerciale cu persoane fizice şi juridice, flote de transport auto de marfă şi de persoane, utilizatori de electrostivuitoare şi alte echipamente, companii feroviare, de taximetrie şi de curierat etc.

Nu doar acumulatori

Portofoliul semnificativ de clienţi se explică şi prin faptul că Fado Trade comercializează nu doar acumulatori, ci şi accesorii pentru aceştia (borne, punţi de legătură etc), UPS-uri, redresoare, roboţi de pornire, uleiuri antigel, electrolit, apă distilată, becuri etc. si asigură, dispunând de echipamente performante, toata gama de servicii necesare verificării, testării şi înlocuirii oricărui tip de acumulator (AGM, moto, staţionari, elemenţi de tracţiune, etc).  

Pentru acumulatorii de orice tip, Fado Trade recomandă sesiuni de verificare în fiecare toamnă şi primăvară, acestea fiind GRATUITE la punctele de lucru ale societăţii.

“Ne pasă”

Acumulatorii ROMBAT au garanţii reale, iar în cazul constatării unui defect de fabricaţie acumulatorul nu se repară, ci se înlocuieşte pe loc cu unul nou.

“Rombat este un producător serios, care investeşte în tehnologia de ultimă oră. Avem, aşadar, deplină încredere în produsele acestuia”, spune inginerul Adrian Luncan, adresându-se clienţilor: “Mie şi colegilor mei ne pasă ca fiecare client să fie mulţumit pe deplin, să aibă o baterie sigură, montată corect de profesionişti, să aibă garanţia asigurată fără nicio bătaie de cap. Angajaţii noştri ştiu să ofere fiecărui client exact produsul de care acesta are nevoie, pentru că sunt profesionişti şi pentru că le pasă”.

(Advertorial)