Ca-n filmele cu proşti! O tânără americancă şi-a înghiţit inelul de logodnă în somn în timp ce visa că trebuie să şi-l protejeze. Aceasta a reuşit să şi-l recapete în urma unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit Digi24.ro care citează BBC, Jenna Evans, în vârstă de 29 de ani, din California, a povestit că incidentul a avut loc într-o noapte când a visat că o bandă de hoţi voiau să-i fure inelul, iar pentru a-l proteja, aceasta l-a înghiţit. “Am visat că ne aflam într-un tren de marfă şi trebuia să facem faţă unei situaţii periculoase, iar Bobby mi-a spus că trebuie să înghit inelul”, a declarat tânăra pentru BBC. 

Când s-a trezit şi-a dat seama că inelul cu diamant, făcut la comandă, dispăruse și, cel mai probabil, îl înghițise în timpul somnului. În aceeași zi aceasta a mers la spital și le-a povestit, nu fără greutate, medicilor întâmplarea, pentru că „râdea și plângea în același timp”, mai scrie site-ul de știri. 

Într-adevăr, inelul de logodnă se afla în stomacul tinerei, iar medicii au decis că e mai bine să îl scoată printr-o intervenţie chirurgicală, în loc să îl lase să iasă natural din corp.

Evans a trebuit să îşi dea acordul înaintea operaţiei şi a fost astfel informată că procedura poate duce şi la deces.

"Am plâns mult pentru că aş fi fost supărată să mor din cauza asta. Am aşteptat mult timp inelul de logodnă", a declarat Jenna Evans, potrivit sursei citate. 

Operaţia a avut însă succes, iar femeia şi-a recuperat inelul de logodnă.