Unul dintre spectacolele de succes din România ultimilor ani, "Dineu cu Proşti", vine la Oradea la începutul anului viitor. Spectacolul va avea loc pe 28 ianuarie, începând cu ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Anul viitor spectacolul aniversează un deceniu de la debut, însă rămâne în continuare una dintre cele mai aplaudate comedii. Producţia a fost jucată până acum în peste 200 de reprezentaţii.

"Horaţiu Mălăele e François. François e artizan de poduri din beţe de chibrit, bărbat părăsit de nevastă şi prost cu spume. Replicile ascund profunzimi subtile, pe care bine ar fi ca spectatorii să nu le scape din vedere... nu că altminteri Dineul... n-ar fi delicios!", au transmis organizatorii.

Din distribuţie fac parte Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Aylin Cadâr, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica/Teodora Mareş, Dorin Andone/Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu. Regia e semnată de Ion Caramitru.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură Sindicatelor Oradea, precum şi online pe www.blt.ro, de unde se pot comanda atât în format electronic, cât şi fizic (cu plata online cu cardul sau ramburs la curier).

Cumpără biletele de aici!