Manelele, grătarele și dedicațiile au fost interzise la evenimentele desfășurate pe domeniul public din municipiul Timișoara. Decizia a fost luată de primarul Nicolae Robu, care a trimis o notă internă în acest sens detartamentelor şi instituţiilor din subordinea Primăriei Timişoara.

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, dispun următoarele: Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, se arată în nota publicată de site-ul de știri StirileProtv.ro

Primarul și-a informat angajații că vor fi sancționați drastic dacă nu vor lua măsuri împotriva celor care încalcă aceste reguli și nu vor fi exceptați nici cei cu funcții de conducere. 

Totul a pornit după ce pe Facebook au apărut mai multe filmulețe de la târgul din Piața Traian al Societatii de Pieţe, condusă de un consilier al edilului, în care sunt difuzate manele și se fac dedicații, chiar și primarului Robu.

Vezi mai jos dedicațiile maneliștilor pentru primarul Timișoarei: