Mergi în vacanţă şi nu ştii ce să faci cu cel mai bun prieten al tău sau al familiei tale, câinele sau pisica? De acum nu mai trebuie să-ţi faci griji!

În satul bihorean Bălaia, la 30 de kilometri de Oradea, doi soţi iubitori de animale au deschis primul hotel de lux dedicat patrupedelor. Aici, fiecare animăluţ stă în propria-i cameră, dotată cu toate cele trebuincioase, se joacă într-o curte plină de verdeaţă şi primeşte toată atenţia pe care o merită. Iar preţurile sunt şi ele prietenoase!

Pentru câini fericiţi

Ideea deschiderii unui hotel de lux pentru câini şi pisici au avut-o Bianca şi Luigi Pinto, pornind chiar de la o nevoie personală.

Cei doi soţi sunt iubitori de animale şi au un cocker spaniel, Happy. De fiecare dată când au fost nevoiţi să plece undeva fără căţel, nu au ştiut unde să-l lase, pentru ca animăluţul să fie bine îngrijit şi să le simtă lipsa cât mai puţin. Aşa şi-au dat seama că este o facilitate care lipseşte în Bihor şi au decis să construiască hotelul căruia i-au dat chiar numele patrupedului, Hotel Happy Dog, pe terenul pe care îl deţin în satul Bălaia, comuna Tileagd, la 30 de kilometri distanţă de Oradea. În vârf de deal, la aer curat, perfect pentru relaxarea animăluţelor...

Hotel Happy Dog

Condiţii de lux

Hotelul Happy Dog are 8 camere de câte 12 metri pătraţi fiecare şi zugrăvite în culori diferite, toate dotate cu câte o canapea din piele, televizor, jucării şi culcuşuri, tocmai pentru ca viitorii oaspeţi să se simtă ca acasă. În fiecare încăpere va fi cazat un singur câine, iar stăpânii vor putea să-l urmărească în timp real, deoarece hotelul este dotat cu un sistem de supraveghere, la care se oferă acces contra cost.

Căţeii vor fi îngrijiţi chiar de Bianca şi Luigi, care îi vor hrăni la orele indicate de stăpâni şi cu mâncarea cerută de aceştia. De asemenea, patrupedele vor fi plimbate în curtea plină de verdeaţă şi dotată, de asemenea, cu jucării specifice. Hotelul va găzdui şi pisici, dacă vor exista astfel de solicitări.

Preţurile de cazare sunt şi ele avantajoase, începând de la doar 50-60 de lei pe zi. Hotelul este deschis deja, în fiecare zi, iar doritorii pot să-şi facă rezervări sunând la numerele de telefon 0740-987.314 sau 0741-644.291, disponibile şi pe WhatsApp. De asemenea, curioşii pot vedea fotografii din hotel sau indicaţii rutiere, pentru orientare, pe pagina de Google "Hotel Happy Dog Bălaia".