Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la "Ziua Porţilor Deschise - CET Oradea 2017", eveniment organizat de Societatea Termoficare Oradea.

Am rezervat o zi specială în care participanţii la eveniment vor afla mai multe informaţii despre trecutul şi perspectivele producătorului şi furnizorului de energie termică din Municipiul Oradea, şi despre preocupările declarate public de a oferi soluţii eficiente pentru oameni şi pentru mediul înconjurător.

Această acţiune în premieră vine din dorinţa de le a arăta orădenilor cea mai mare investiţie de profil din România, în cea mai modernă centrală din această parte a Europei, de care beneficiază în prezent apoximativ 145000 de consumatori din Municipiul Oradea şi localitatea Sînmartin.

Evenimentul se va desfăşura joi, 25 mai 2017, în intervalul orar 10:00-19:00 şi va cuprinde un tur al instalaţiilor din vechea şi noua centrală termoelectrică.

Pentru cei care doresc să participe la eveniment, Termoficare Oradea va pune la dispoziţie autobuze de transport gratuit, cu plecare din oră în oră din Piaţa Unirii, începând cu la ora 10:00 şi până la orele 18:00.

Pentru informaţii suplimentare sau pentru programarea grupurilor, cei interesaţi pot suna la numarul TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate reţelele fixe şi mobile).

Termoficare Oradea SA