Dacă vrei să-ţi mobilezi casa ori apartamentul sau, pur şi simplu, te-ai săturat de vechiul mobilier şi vrei un altul, nou, ai ocazia s-o faci, la preţuri reduse între 20% şi 70%, profitând de lichidarea de stocuri declanşată de Romeur Home Concept până la 20 decembrie. Poţi alege mobilă de hol, de sufragerie, de bucătărie, pentru camere de tineret şi copii, dar şi pentru birouri, produsă de firme cunoscute din România, Germania, Polonia şi Turcia.  

Show-room Romeur Home Concept, din Calea Clujului nr. 207/C (la ieşirea spre Oşorhei, în clădirea fostei Electrometal, la capătul liniei de autobuz 16), oferă o mega-lichidare a stocurilor de mobilier, cu reduceri de preţuri între 20% şi 70%.

Întrucât magazinul se va muta într-o altă locaţie, întregul mobilier va fi vândut, până la 20 decembrie anul acesta, la preţuri de achiziţie de la producători sau chiar sub aceste preţuri.

Mobilierul de calitate disponibil la preţuri foarte atractive este produs în România, Germania, Polonia şi Turcia, inclusiv de firme precum Berloni ori Arte-M.

Orădenii pot alege dintr-o gamă variată de mobilier din lemn, lemn masiv, PAL, MDF şi metal, cu tapiserie din piele, piele ecologică şi stofă, în diverse culori şi nuanţe: garnituri şi piese pentru holuri (cuiere, oglinzi, tabureţi), pentru sufragerii (mese şi scaune, fotolii, vitrine, canapele, colţare, biblioteci, comode), pentru dormitoare (paturi matrimoniale şi single, saltele, dulapuri, comode şi noptiere), pentru bucătării (în configuraţii complete), pentru camere de tineret şi copii (inclusiv pătuţuri), dar şi carcase din lemn pentru şeminee.

Preţurile sunt foarte atractive pentru oricine doreşte mobilarea unei case sau a unui apartament, de exemplu o bibliotecă Gwinner al cărei preţ iniţial era de 16.594 lei se vinde acum cu 8.297 lei, o bucătărie Natura Light care costa 24.750 lei are acum preţul redus la doar 9.200 lei, o bucătărie Maja are preţul scăzut de la 12.780 lei la 5.990 lei.

Magazinul Romeur este deschis de lunea până vinerea între orele 9.00 – 18.00.

(Advertorial)