În contextul în care în perioada 11 – 22 martie 2020 în instituţiile de învăţământ din judeţul Bihor au fost suspendate cursurile pentru elevi, conform Hotărârii Guvernului 8/9.03.2022  informăm călătorii că în 11 martie 2020, toate cursele planificate pe liniile de tramvai şi autobuz au fost efectuate.

Gradul maxim de încărcare cu călători înregistrat în perioada menţionată a fost următorul:

- în orele de vârf de dimineaţă: tramvaie - 42%; autobuze - 39%;

- în orele de vârf de la amiază: tramvaie - 47%; autobuze - 43%;                  

- în afara orelor de vârf nu s-au înregistrat grade mai mari de încărcare decât cele din acea perioadă

Reamintim utilizatorilor serviciului de transport despre metodele de plată digitale ale titlurilor de călătorie, respectiv la aparatele POS montate în mijloacele de transport cu ajutorul cardului contactless şi on-line pe site-ul societăţii.

De asemenea informăm călătorii că s-a efectuat dezinfecţia habitaclurilor mijloacelor de transport în comun (scaune, pardoseli, bare şi suporţi de susţinere, validatoare şi case de marcat, etc.), a cabinelor de aşteptare din staţiile de tramvai şi autobuz şi sălile de aşteptare a celor trei autogări administrate de S.C. O.T.L. SA.

Asigurăm călătorii că gradul de încărcare al mijloacelor de transport este monitorizat permanent şi orice informaţii legate de transportul public vor fi transmise în timp util.