Vara este un anotimp atât de efervescent și de viu încât ne hrănim din energia sa pe toată perioada anului. Razele de soare, stropii spontani de ploaie și firele aurite de nisip rămân adânc întipărite în mințile noastre, alături de trăirile pe care le-am avut în preajma lor.

Aceste emoții aparte își câștigă în inimile noastre câte un piedestal pe care noi, la Ilex Gold, ne străduim să îl reprezentăm prin sclipiri de aur și reflexii de pietre prețioase.

Tocmai de aceea, ne-am propus să legăm fiecare moment special de câte o bijuterie-simbol, care să vă amintească pentru totdeauna de unicitatea clipelor pe care le-ați trăit.

O astfel de experiență inegalabilă este logodna, ocazie pentru care vă punem la dispoziție zeci de modele de inele cu diamante, care pot fi achiziționate la preț special până la sfârșitul lunii august 2019.

Discount-ul de 20% este felul nostru de a vă încuraja să marcați cererea în căsătorie cu o bijuterie cel puțin la fel de spectaculoasă precum propunerea de a petrece o viață întreagă împreună.

Prin paleta largă de produse și serviciile dedicate de consultanță încercăm să simplificăm cât de mult procesul de alegere a inelului de logodnă ideal.

Vă suntem alături indiferent dacă doriți să organizați totul ca pe o surpriză sau, dimpotrivă, preferați să porniți în căutarea bijuteriei perfecte alături de persoana iubită.

În portofoliul Ilex Gold veți găsi modele clasice, realizate integral din aur, fie el alb sau galben, alături de diamante ravisante, puse în evidență de monturi regale. Puteți opta pentru o singură piatră prețioasă ca element central, ca în cazul inelului de logodnă You Are, o piesă care taie răsuflarea datorită diamantului impozant de 0.47 carate. 

O altă opțiune impresionantă ar fi inelul Perfection, unde diamantul este așezat pe un decor semi-baroc, care pune bijuteria într-o lumină sofisticată și rafinată. O alegere potrivită pentru persoanele care își doresc o piesă cu adevărat remarcabilă în orice context.

Însă partea cea mai frumoasă a lumii bijuteriilor este că nu trebuie neapărat să existe o ocazie specială, ci ele însele au puterea de a transforma o clipă oarecare în ceva demn de ținut minte toată viața. Un moment aparent banal poate deveni o amintire de neprețuit dacă știm să ne încadrăm trăirile în sclipiri pline de însemnătate. 

Lanțul cu pandantiv Royal Emerald este o bijuterie memorabilă, cu un design plin de rafinament. „Lacrima” de smarald este un simbol al vitalității și eternității, iar conturul din diamante adaugă note de prețiozitate acestei piese sublime din aur alb. Datorită elementelor discrete din care este compus, lanțul poate fi purtat atât la ocazii speciale, cât și zi de zi, fiind ușor de asortat la orice ținută.

Tot o expresie a simplității distinse este și lanțul The Black Pearl, care ascunde în inima sa o perlă de cultură, „prinsă” între patru diamante care îi veghează prețiozitatea. Compoziția deosebită a acestei bijuterii emană respect și admirație, fiind un cadou potrivit pentru orice persoană dragă căreia vreți să îi transmiteți întreaga dumneavoastră apreciere.

Lanțul The Unforgettable pare desprins din poveștile cu regi și regine, având o alură regală incontestabilă, creată de roiurile de diamante care alcătuiesc pandantivul. Totuși, mixul dintre clasic și discret permite purtarea bijuteriei în aproape orice context, de la outfituri business până la apariții memorabile de seară.

Nu în ultimul rând, inelul Royal Emerald aparține și el cu siguranță de lista cadourilor memorabile pe care le poți face în această vară. La fel ca toate celelalte bijuterii cu diamante din magazinul online Ilex Gold poate fi achiziționat până la sfârșitul lunii august cu un discount de 20%. Unic prin asocierea spectaculoasă de pietre prețioase (smarald și diamante), dar și prin designul inedit, sub forma unei spirale de aur, acest inel are o frumusețe care transcede generații.

Prin fiecare sclipire a pietrelor prețioase și prin fiecare reflexie emanată de creațiile din aur încercăm să transmitem cât de prețioasă este fiecare clipă. Deși nu putem ține timpul în loc, putem eterniza puterea unei emoții alegând să o marcăm cu o bijuterie-simbol pe care să o dăruim celor mai dragi ființe în vara cadourilor memorabile.

Vă așteptăm atât în magazinele Ilex Gold (Lotus Center – str. Nufărului, nr. 30, respectiv Crișul Shopping Center – str. Republicii, nr. 30), cât și online, cu bijuterii remarcabile cu diamante, pe care le puteți achiziționa până în 31 august 2019 la un preț special, cu 20% mai mic decât cel obișnuit. Descoperiți aici toate bijuteriile care fac parte din promoție!

(Advertorial)