Pierderea guvernării le-a luat minţile. Ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, a avut o reacţie grobiană imediat după ce guvernul din care face parte a căzut la moțiune de cenzură.

Oprit pe holul Parlamentului de o jurnalistă a b1.ro care s-a prezentat și l-a întrebat ce va face în continuare, Teodorovici i-a răspuns jignitor, întrebând-o ironic dacă e de la boii.ro, dacă e liberă diseară și comentând că are dinții puși și că nu este unul dintre interesele sale.

Iată transcriptul preluat de pe b1.ro:

Reporter: Bună ziua de la B1.ro sunt, site de știri.

Teodorovici: Ce este B1? Ce este B1? Boii.Ro?

Reporter: Site-ul de știri B1.ro.

Teodorovici: Boii.ro ați spus? Ce e asta B1.ro?

Reporter: B1.ro

Teodorovici: Aaa. Boii.ro! Nu știu ce e asta!

Reporter: Ce veți face în continuare, regretați vreo măsură?

Tedorovici: Sunteți liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la față!

Reporter: Îmi spuneți și mie dacă regretați vreo măsură?

Teodorovici: Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!

Reporter: Nu, nu am dinții puși!

Teodorovici: Dar ce aveți pus?

Reporter: Ce interese aveți acum că ați scăpat de politică...

Teodorovici: Cu dumneavoastră sigur nu!

"Într-o Românie în care, sub guvernarea PSD clanurile interlope au ajuns să facă legea în majoritatea județelor țării, s-a ajuns în situația în care chiar unul dintre miniștrii cheie din Guvern să aibă un comportament incalificabil, golănesc, care poate fi catalogat chiar drept hărțuire sexuală. O nulitate ca ministru, un adevărat golan politic! Haos fiscal, împrumuturi masive, inconsecvență și multe, multe bâlbe și controverse. Este rezumatul guvernării PSD în materie de finanțe publice, principalul responsabil pentru situația creată fiind ministrul Orlando Teodorovici. De altfel, Opoziția a tras în repetate rânduri semnale de alarmă față de situația în care a ajuns țara, lăsată pe mâna unui "discotecar", în ultimele zile datele arătând că România se îndreaptă cu pași repezi spre FALIMENT", a replicat postul B1, care face şi un rezumat al măsurilor controversate luate de Teodorovici.