Luna decembrie este luna cadourilor, a Crăciunului și a timpului petrecut în familie. În ajun de sărbători, orădenii sunt invitaţi cu mic și mare la un spectacol impresionant, un Regal Vienez, susținut de Ukranian Radio Symphony Orchestra.

"Orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 și 19. Orchestra va fi compusă din 36 de instrumentiști, iar pe acordurile vieneze va dansa corpul de balet Aniko Ballet", au transmis organizatorii.

Ukranian Radio Symphony Orchestra este recunoscută pentru arta sa pe plan naţional și internațional, iar concertul susținut la Oradea va avea loc pe 19 decembrie, începând cu ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură Sindicatelor Oradea, precum și online pe www.blt.ro de unde puteți comanda atât bilete electronice, cât și bilete fizice (cu plata online cu cardul sau ramburs la curier).

Cumpără bilete accesând acest link!