RIVO, restaurantul orădean ce aminteşte de atmosfera mediteraneană, a reintrodus începând din această săptămână meniul zilei, adică Rivo Lunch, ce include două feluri de mâncare aleasă. 

Meniu complex

Meniul zilei poate fi cumpărat şi savurat de luni până vineri, între orele 12 şi 15.30.

De regulă, Rivo Lunch este compus dintr-o supă şi un fel principal, dar există şi excepţii. Spre exemplu, săptămâna aceasta, joi, meniul cuprinde supă cremă de ciuperci şi costiţe de porc cu sos BBQ, în timp ce vineri meniul va consta în spaghete carbonara şi piept de pui cu jambon şi piure de cartofi. Un meniu costă 29 lei.

Preparatele fiecărei săptămâni vor fi anunţate din timp pe pagina de Facebook a restaurantului RIVO.

Noutăţi de sezon

Unul dintre cele mai atractive restaurante orădene, RIVO pregăteşte în această perioadă un nou meniu de iarnă, atât în ceea ce priveşte preparatele culinare cât şi băuturile, mai precis cocktailurile. Aşadar, pe orădeni îi aşteaptă câteva surprize.

La RIVO, clienţii nu găsesc doar mâncăruri deosebite, pregătite de bucătari pricepuţi, ci şi cele mai bune ginuri la nivel mondial, precum şi o selecţie formată din cele mai bune vinuri româneşti.

Drumul spre bunătăţi

Cum restaurantul este amplasat pe Aleea Ştrandului nr. 3 A, chiar pe malul Crişului Repede, aproape de zona în care se construieşte pasajul subteran Magheru, iar circulaţia este obstrucţionată, clienţilor li se aminteşte că pot ajunge la RIVO în următoarele feluri:

1. De pe bulevardul Magheru, făcând dreapta pe str. Andrei Mureşanu şi apoi prin parc, pe strada Schiff Erno.

2. De pe str. Gheorghe Doja, pe str. Barbu Ştefănescu Delavranea, iar apoi pe strada Parcului şi apoi făcând dreapta în sensul giratoriu de lângă Bazinul Olimpic.

3. De pe Calea Clujului, pe podul Constantin Prezan, iar apoi pe străzile Făcliei şi Codrilor.

(Advertorial)