Un bărbat a fost dat de gol că are amantă după ce s-a afişat cu ea la un meci de fotbal. El a fost filmat în timp ce o săruta, imaginile respective fiind transmise de televiziuni. După ce clipul a devenit viral, bărbatul - Deyvi Andrade din Ecuador - a reacţionat spunând: „Mi-ați distrus relația, ce vreți mai mult?”.

Ecuadorianul care a mers în urmă cu câteva zile să-şi susţină echipa favorită, Barcelona Sporting Club, a rămas fără iubită, după ce aceasta a aflat de pe site-urile de ştiri că a fost înșelată, scrie site-ul Digisport.ro. 

Bărbatul a mers cu amanta la partida dintre Barcelona Clubing Sport și Delfin din Ecuador. În timpul jocului, Deyvi Andrade a fost surprins sărutându-și partenera. În momentul în care cei doi au sesizat că sunt filmați, au avut, însă, reacţii ciudate. Jurnaliștii au descoperit repede că este vorba despre o infidelitate, iar știrea a făcut rapid înconjurul lumii. 

Suporterul i-a transmis şi un mesaj iubitei sale: "Sunt confuz, dar te vreau înapoi! Îmi pare rău pentru ce am făcut şi te rog să mă ierţi! Vreau ca totul să fie ca la început".