Deoarece premiera acestui eveniment a fost o reușită, distribuția spectacolului "Spărgătorul de Nuci" va urca din nou pe scena orădeană.

Şi de această dată, reprezentanţia va fi dată în scop caritabil. Donațiile care se vor strânge la fața locului și o parte din încasările spectacolului vor fi direcționate Asociației "Amia - Suflet de copil". Misiunea acesteia este de a spijini material și emoțional copiii abandonați în spitale și centre de plasament.

Timp de patru ani, Anette Classic Dance Studio Oradea a organizat în Oradea cu diverse ocazii spectacole de balet unde au participat cursanții înscriși în cadrul modulului de balet Anette Classic Dance Studio.

Cele mai recente spectacole au fost caritabile, astfel încât copiii, prin munca și talentul lor, au contribuit la bună desfășurare a activității unor asociații care se preocupă de bunăstarea bolnavilor cu afecțiuni oncologice, respectiv aparținătorii acestora.

Distribuția este formată din dansatori cu vârste cuprinse între 5 și 45 de ani. Acest spectacol este o demonstrație a faptului că și Oradea are potențial în ceea ce privește baletul, iar proiectul este cu, despre și pentru orădeni.

Concertul de balet “Spargătorul de nuci” susținut la finalul acestui an la Oradea se va desfășura în data de 22 decembrie 2019, începând cu ora 19, la Casă de Cultură a Sindicatelor.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură Sindicatelor, precum și online pe www.blt.ro de unde puteți comanda atât bilete electronice, cât și bilete fizice (cu plata online cu cardul sau ramburs la curier). 

Cumpără bilete direct de aici!