Orădenii pot beneficia de analize de laborator realizate cu echipamente de ultimă generaţie, de o echipă medicală bine pregătită care oferă soluții de diagnostic complete, odată cu deschiderea centrului de recoltare a probelor biologice Synevo, în Oradea, pe bulevardul Magheru nr. 8.

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproximativ 16 milioane de teste.

Synevo și-a extins constant prezența în toată țara. În regiunea de vest deține trei laboratoare și 15 centre de recoltare amplasate în șase județe diferite: Timiș, Arad, Satu Mare, Maramureș, Sălaj și Bihor.

În Oradea, în urma achiziției de către Medicover a Spitalului Pelican Oradea, Synevo România a preluat anul trecut  laboratorul din incinta acestui spital. Pe lângă centrul de recoltare a probelor biologice din spital, Synevo a deschis, în decembrie anul trecut, un al doilea centru de recoltare modern şi accesibil, pe bulevardul Magheru nr. 8 din Oradea.

Synevo România face parte din Medicover - unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Compania oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare prin două divizii - Servicii de Asistență Medicală și  Servicii de Diagnostic.

Divizia de Servicii de Diagnostic, Medicover este o rețea internațională de servicii clinice de laborator cu experiență locală, care oferă soluții clinice complete și are o tradiție în domeniul inovației. Divizia activează pe piețele din Germania, România, Ucraina, Polonia, Belarus, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia și Bulgaria.

Prin rețeaua de 95 de laboratoare și 570 puncte de recoltare a probelor biologice standardizate și de înaltă calitate din aceste zece țări, divizia de diagnosticare furnizează astăzi peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 98 milioane de teste anual.