Restaurantul Graf continuă să aducă experiențe culinare inedite prin seria duetelor Graf fEAT. Începând de vineri, 25 noiembrie, și până duminică, 27 noiembrie, inclusiv, vor fi disponibili faimoșii tacos de la TRIB Cluj-Napoca. Da, aceia care au făcut senzație la festivalurile de street food din toată țara!

Răzvan Jurja, împreună cu echipa clujeană de la TRIB, se vor afla timp de 3 zile în bucătăria Graf, unde vor pregăti tacos întocmai după rețetele care i-au consacrat. Vor fi disponibile variante cu vită, pui sau porc, dar va exista și o opțiune vegană, ideală pentru cei care țin post.

Tacos reprezintă un fel de mâncare cu proveniență mexicană, constând într-o tortilla umplută cu diverse mixuri, de la cele pe bază de carne până la cele cu legume sau orez. Cei de la TRIB sunt reperul clujean în materie de tacos, însă preparatele lor au făcut furori la festivalurile de tip street food care au loc constant în diverse locații din țară.

„Prin seria Graf fEAT., ne propunem să animăm peisajul culinar orădean și să aducem de fiecare dată altceva. Avem membri ai echipei care călătoresc în țară și în străinătate cu scopul de a identifica restaurante și preparate care se potrivesc evenimentelor noastre. Bineînțeles, criteriul cel mai important rămâne calitatea mâncării, atât în ceea ce privește ingredientele, cât și din punct de vedere al preparării. Mă bucur enorm că primele episoade au fost un succes și ne-au umplut locația de oaspeți entuziasmați. Sper să se întâmple la fel și în weekendul 25-27 noiembrie, pentru că tacos de la TRIB chiar merită gustați”, a împărtășit cu noi Cristian Belenco, managerul Graf – poveste și foc.

Așadar, în zilele de 25, 26, respectiv 27 noiembrie (vineri, sâmbătă, duminică), vă veți putea bucura de tacos de la TRIB Cluj-Napoca în cadrul restaurantului Graf, de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, numărul 3. Preparatele vor fi disponibile și pentru livrare. Pentru a afla toate noutățile legate de eveniment în timp util, vă invităm să urmăriți Restaurantul Graf – Poveste și Foc în cadrul rețelelor de socializare Facebook și Instagram, dar și pe www.restaurantgraf.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!