Vrei să-ți cumperi o locuință nouă ori să renovezi? Trebuie să treci, în acest sfârșit de săptămână, pe la ERA Park Oradea!

Centrul Comercial din Calea Aradului găzduiește, în perioada 13-14 aprilie, Târgul de Imobiliare Oradea, unde dezvoltatori imobiliari, brokeri de credite, furnizori de mobilier și decorațiuni ori de sisteme inteligente și pază vor veni să își prezinte cele mai noi oferte.

Practic, cei care vor trece pe la ERA Park vor găsi informații despre tot ce au nevoie pentru casa de vis.

Printre expozanți se numără dezvoltatorii imobiliari precum Anastasia Residence (blocuri noi în cartierul Nufărul), Enska Residence (dezvoltator) EAS Residence (blocuri noi Oradea), dar și companii ca iConfort Concept (sisteme avansate de încălzire), Tech-Controllers (Controlere, termostate, soluții de economisire a energiei acasă), Kiwi Finance (cel mai mare broker de credite din România), Guardia Security System (firmă de pază și protecție în Oradea, sisteme de alarmă) și SARMEXin (mobilă din lemn masiv de lux, din Satu Mare).

Vizitatorii vor avea la dispoziție și un food corner, unde vor putea testa aparatul revoluționar Termomix sau vor putea gusta din cea mai bună înghețată artizanală de la Lucas Eis.

Târgul de Imobiliare Oradea se va desfășura sâmbătă și duminică, intre orele 12 si 18, sub cupola ERA Park, în organizarea LOVevents și în parteneriat cu SPOTless (firmă de curățenie la domiciliu, spații de birouri, spații comerciale, post contrucții, post petreceri).

Intrarea este liberă.

Nu ezita, așadar, vino și tu să vezi cele mai noi trenduri în materie de imobiliare, la ERA Park Oradea!

(Advertorial)