Mai sunt doar câteva zile până la Mojo Wedding Expo, târgul de nunţi de la ERA Park Oradea, menit să le facă viitorilor miri alegeri mai uşoare.

Evenimentul se va desfăşura de vineri până duminică, 17-19 ianuarie, atât sub cupolă, cât şi în zona de galerii a complexului comercial, iar cei care se pregătesc de căsătorie îşi vor putea găsi aici toate cele necesare.

Zeci de expozanţi din toate domeniile vor pune la dispoziţie o paletă largă de produse, de la rochii de mireasă ori costume, până la oferte de verighete, prăjituri, candy bar, îngheţată, animaţii pentru copii, cocktail bar, decoraţiuni şi aranjamente florale, decoruri, dar şi oferte pentru hostess sau cabine foto.

Tot în cadrul târgului, viitoarele mirese vor avea oportunitatea de a participa la demonstraţii de machiaj special pentru ziua cea mare. Make-up artistele Diana Superar, Roxana Buzle şi Denisa Catai, de la Centrul de înfrumuseţare Royal School, vor veni duminică, începând cu ora 15, să dezvăluie cele mai noi tendinţe în materie de machiaj pentru mirese, dar şi pentru a oferi recomandări.

Nu în ultimul rând, cei care vor trece pe la ERA Park vor avea posibilitatea să participe la o tombolă cu premii în urma căreia vor avea şansa să câştige mobilier de la magazinul Lem’s, respectiv un fotoliu înflorat (premiul 3), un balansoar (premiul 2) sau o masă de living cu 6 scaune (premiul 1).

De asemenea, vineri, începând cu ora 18, vor avea loc şi reprezentaţii live ale unor artişti precum trupa Mustang sau cvartetul Espressione.

Vineri târgul va fi deschis între orele 14 şi 21, sâmbătă, între 11 şi 20, iar duminică, între 11 şi 19.

"Partenerul evenimentului este magazinul Lem’s. Intrarea este liberă pentru toată lumea!  Haideţi, aşadar, să facem împreună pasul spre casa de piatră mult visată!", au transmis reprezentanţii ERA Park.