Centrul comercial ERA Park Oradea a crescut! Complexul împlineşte 11 ani şi îşi sărbătoreşte ziua de naştere cu o super petrecere, cu muzică bună, Disco, show-uri de lumini LED, concerte, piese de teatru şi multe surprize, în special pentru cei mici.

Startul evenimentelor va fi dat sâmbătă, 14 martie, când, de la ora 18, pe scena amenajată sub cupolă va urca apreciatul Dragoş Moldovan, câştigătorul ediţiei din 2019 al emisiunii Vocea României de la ProTV. De la ora 19, cântăreaţa Feli va veni în faţa fanilor cu piese cu care i-a cucerit de-a lungul timpului. Şi ea fostă concurentă la Vocea României, artista va interpreta melodii care au consacrat-o, precum "Creioane colorate", sau mai noi, ca de pildă "Acasă" ori recenta "Frunze cad".

UPDATE: Concertele Feli şi Dragoş Moldovan de la ERA Park Oradea se amână

iua de duminică, 15 martie, va începe cu un eveniment dedicat copiilor. De la ora 11, în sala de evenimente a centrului comercial, actorii Teatrului Regina Maria îi vor captiva pe cei mici cu o interpretare de excepţie a piesei "Vrăjitorul din Oz". Din distribuţie fac parte Adela Lazăr, Alina Leonte, Anca Sigmirean, Andrian Locovei, Mirela Lupu, George Voinese, Emil Sauciuc şi Sebastian Lupu, iar scenariul este semnat de Dan Mirea.

În acelaşi loc, de la ora 17, va fi o nouă petrecere, cu tematică Disco, dedicată atât prichindeilor, cât şi adulţilor, întreţinută de DJ Lulu Cremeneanu. Zona se va transforma într-un veritabil playground, cu baloane, lumini colorate, glob disco,cabină foto şi zeci de animatori costumaţi în ţinute disco!

Tot de la ora 17, doritorii pot participa la un Workshop cu Mana Dance Academy, în cadrul căruia pasionaţii pot învăţa paşi de blues, fox sau pur şi simplu disco. De asemenea, până la ora 20, doritorii se vor putea fotografia gratuit, într-o cabină foto specială, cu cei peste 15 animatori costumaţi în ţinută disco.

La ora 19, amatorii de lucruri spectaculoase sunt invitaţi în sala de evenimente, la un moment spectaculos susţinut de dansatorii cu costume LED şi UV de la Dyversy.

Un moment aparte în cadrul evenimentului îl va avea, apoi, sub cupolă, un spectacol de jonglerii cu lumini LED, susţinut de Light UP Entertainment. Membrii trupei au decis să-şi doneze onorariul pentru micuţul Noel, diagnosticat cu amitrofie spinală musculară tip 1 (SMA1), o boală genetică rară şi progresivă, care duce la deces. Băieţelul de 6 luni poate fi salvat dacă, până la vârsta de 2 ani, va primi un vaccin foarte scump, Zolgensma, în valoare de peste 2,1 milioane de dolari. Părinţii nu au aceşti bani, astfel că pentru ajutorarea copilului au fost lansate mai multe campanii caritabile.

Participarea evenimentele ERA Park este gratuită. Vă aşteptăm cu drag!

 

Amplasat la ieşirea din Oradea, pe partea stângă în drumul spre Aeroport, în cei 11 ani de existenţă în Oradea, ERA Park Oradea a devenit centrul comercial dedicat cu adevărat întregii familii. În ultimii ani, complexul a ajuns la un grad de ocupare de peste 95%, cu mai bine de 70 de unităţi comerciale deschise. Animax, Casa Rusu, Soffi Planet, Mobexpert, mobila Kalenda ori KFC sunt doar câteva dintre brandurile care întregesc familia ERA Oradea.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!

(Advertorial)