Orădenii aflaţi în criză de timp sau pană de idei cu cadourile pentru Crăciun pot trece pe la târgul hand-made din Cetate, deschis sâmbătă şi duminică.

Pe lângă oferta variată de produse, toţi vizitatorii interesaţi vor putea evalua fiecare stand, iar duminică cel mai frumos stand, cu piesa cea mai apreciată, va fi recompensat.

Cadouri inedite

Târgul, organizat de Asociaţia "Culture your life", este la prima ediţie şi găzduieşte 25 de standuri, unul mai dichisit decât celălalt. Orădenii vor putea alege de la cosmetice bio, pe care le pot şi testa, la cornuleţe cu rahat şi nucă sau fuste pictate, lumânări de Crăciun sau bijuterii.

Un cadou mai special ar putea fi un tablou pictat în ulei, în tehnica şerveţului sau spumantul Silvaniei, care este preparat după metoda franţuzească, mai exact prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la trei ani. În plus, şi prezentarea băuturii este de efect: sticlele sunt îmbrăcate în catifea. 

Preţuri la îndemână

Toate produsule se găsesc la preţuri de producători, astfel că un borcan cu ardei umpluţi cu brânză de oi în ulei este 10 lei, un glob personalizat de Crăciun este 29 de lei sau o lumânare mare, din ceară de albine, în formă de brad este la 5 lei. Un săpun în formă de trandafir este 15 lei, iar o fustă pictată 175 de lei.

Târgul este deschis până duminică seară, în corpul L al Cetăţii, lângă restaurantul Basti’Or. Intrarea este liberă.