Poloiştii de la CSM Oradea vor disputa miercuri seară, de la ora 19, meciul retur cu spaniolii de la  CN Terrassa, din turul III preliminar al Ligii Campionilor Europeni.

Jocul este programat cu începere de la ora 19 la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", intrarea spectatorilor urmând a fi liberă.

Reamintim că în meciul tur, de sâmbătă seară, din Spania, cei de la Terrassa s-au impus la o diferenţă de trei goluri, cu scorul de 10-7. Astfel, elevii antrenorului Dorin Costrăş vor trebui să câştige meciul de acasă la o diferenţă de cel puţin patru goluri, pentru a se califica în faza grupelor principale.

În jocul din Spania, vicecampionii României s-au luptat de la egal la egal cu adversarii lor, în primele trei sferturi aflându-se de mai multe ori în avantaj pe tabelă. Din păcate, în ultimele minute gazdele s-au desprins, reuşind ca în ultimul minut de joc să marcheze chiar două goluri.

Reprezentanţi ai echipei bihorene au contestat însă maniera de arbitraj din meciul tur, după ce gazdele au avut 11 superiorităţi, iar orădenii au avut nouă. De asemenea, Terrassa a beneficiat şi de două penalty-uri, marcând însă unul, pe când CSM-ul nu a obţinut nicio lovitură de la 5 metri.

Conducerea clubului CSM aşteaptă cât mai mulţi suporteri la meciul de miercuri seara, pentru fi alături de vicecampioni în tentativa lor de a accede în grupele LEN Champions League.

În cazul în care bihorenii vor rata calificarea pentru faza următoare a competiţiei, ei vor obţine dreptul de a evolua în sferturile de finală LEN Euro Cup.