Sportivele de la CSC Crişan – LPS Bihorul şi-au adjudecat două medalii la întrecerile Campionatului Naţional de Karate Shotokan ESKU, competiţie care s-a desfăşurat la Centrul Olimpic de la Izvorani, pe 2 martie.

Renata Dobrai a reuşit să se claseze pe prima poziţie, la categoria cadete -54 kilograme, învingându-şi adversarele cu 10-3, 7-0 şi 3-1. Abia întoarsă de la Campionatul European din Danemarca, Mălina Bogdan a obţinut locul al doilea, la categoria junioare -59 kilograme.

"Sursele financiare insuficiente ne-au determinat ca de această dată să participăm cu numai doi sportivi şi le-am ales pe cele două fete datorită faptului că ocpă un loc bun în top 100 World WKF, clasament ce stă la baza selecţiei pentru Jocurile Olimpice, iar neparticiparea la Campionatul Naţional de stil exclude posibilitatea participării la Campionatul Naţional interstil, apoi la Campionatul European şi Mondial", a declarat Florin Crişan, preşedintele clubului CSC Crişan.

Astfel, cele două sportive vor trebui să participe în perioada următoare la evenimente oficiale Youth League şi Premier League (de la Instanbul, din Mexic, China, Italia şi Cipru) pentru a acumula puncte, "dar ne gândim cu îngrijorare la soluţiile finaciare pe care încercăm să le găsim", a subliniat preşedintele clubului orădean.