Arbitrul Octavian Şovre va oficia un nou joc din cea mai prestigioasă competiţie continentală intercluburi, Liga Campionilor Europeni. Asistentul orădean face parte din brigada condusă de arădeanul Ovidiu Haţegan, care va arbitra meciul din manşa a II-a a play-off-ului din Liga Campionilor, din Norvegia, dintre formaţia gazdă Rosenborg Trondheim şi croaţii de la Dinamo Zagreb.

Meciul va debuta de la ora 22 şi va porni de la scorul de 2-0 pentru Dinamo Zagreb, care s-a impus în tur, în urmă cu o săptămână cu acest rezultat.

La meciul la care va dispune şi de tehnologia VAR, Haţegan îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial desemnat a fost Sebastian Colţescu.

De menţionat că România va avea brigadă de arbitri şi joi la meciurile din Europa League, cea de-a doua competiţie continentală intercluburi. Este vorba despre arbitrul bucureştean Radu Petrescu care va conduce partida din Ucraina, dintre Zorya şi Espanyol. În tur, la Barcelona, spaniolii s-au impus cu scorul de 3-1. Asistenţi vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial delegat este Marcel Bîrsan.