Asociatia Club Sportiv Speed Runners va organiza în acest weekend o competiţie de alergare, intitulată Winter Wolf Race, concurs care se află la prima ediţie şi care se va desfăşura sâmbătă, între orele 7:30 – 17:00.

Întrecerile sunt programate pe traseul din pădurea Paleu, pe raza teritorială a comunei Paleu şi proprietatea comunei Borş. Vor participa peste 300 de competitori, organizatorii pregătind trei trasee: Wild 5km, Cross 10 km şi Semimaraton 21 km. 

"Având în vedere că este prima ediţie, putem spune că numărul participanţilor este numeros. Dorim să îi recompensăm pe cei care se situeză pe podium, cu premii în bani şi diverse produse. Suntem singurul club care organizează competiţii de genul şi care îşi remunerează sportivii în bani. Probabil acesta este şi motivul pentru care am atras sportivi de calitate la start", a declarat Marian Cristian, preşedintele clubului organizator.

De menţionat că Winter Wolf Race face parte din Circuitul Titanii Munţilor României, o serie de evenimente organizate de ACS Speed Runners Bihor, iar acest concurs deschide sezonul de iarnă, fiind vorba despre un concurs de alergare cu caracter montan, programat pe potecile, drumurile forestiere şi văile abrupte, cu diferenţă de nivel pentru a testa abilităţile pe traseele bine marcate din pădurea Săldabagiu de Munte – Oradea.

"Organizatorii vă invită să alegeti unul din cele trei trasee: Traseul Wild 5,2 km, cu grad de dificultate uşor şi cu o diferenţă de nivel de +150 m, Traseul Cross, de 10 km, cu grad de dificultate mediu şi o diferenţă de nivel de +350 m, respectiv Traseul de Semimaraton 21 km, cu grad de dificultate greu şi cu o diferenţă de nivel de +700 m. Traseele au  fost concepute pentru toate nivelele de pregatire!", mai transmit reprezentanţii clubului gazdă.