În acest sfârşit de săptămână se va relua campionatul Diviziei A la handbal masculin, cu prima etapă din turul II.

Aflată pe primul loc în clasamentul Seriei D, formaţia CSM Oradea va evolua pe teren propriu în primul meci oficial din 2020. Elevii antrenorului George Tăutu se vor duela cu gorjenii de la CSU "Constantin Brâncuşi" Târgu Jiu, într-o partidă care este programată duminică, de la ora 13, la Arena Antonio Alexe.

Confruntarea, la care intrarea publicului spectator va fi liberă, va opune echipele de pe locurile I şi IV. În timp ce orădenii sunt lideri în serie, cu 31 de puncte, după 10 victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere înregistrate în prima jumătate a competiţiei, echipa din Gorj vine la Oradea de pe poziţia a IV-a, cu 18 puncte, 6 victorii şi 5 înfrângeri, dar şi un meci mai puţin disputat.

După cum arată clasamentul şi după ce s-a întâmplat în prima jumătate a seriei în duelurile dintre cele două echipe, CSM Oradea porneşte cu prima şansă în această partidă, fiind dornică de a bifa cea de 11-a victorie a sezonului.

Reamintim că în prima etapă a sezonului, pe 15 septembrie, CSM Oradea s-a impus destul de greu totuşi, cu scorul de 30-28, în faţa echipei din Târgu Jiu, după ce şi la pauză conducea tot cu două goluri, 17-15. În etapa a VIII-a, însă la Târgu Jiu, pe data de 5 noiembrie, bihorenii au câştigat mult mai clar, cu 41-25, după ce şi la pauză aveau o diferenţă concludentă, 23-11.

Jocul de duminică, de la ora 13, de la Arena Antonio Alexe, va fi arbitrat de cuplul maramureşean A. Gherman – A. Moldovan


Duminică:

Ora 12.00:

HC Beldiman Arad – Unirea Sânnicolau Mare

Universitatea Craiova – CNOPJ Timişoara

Ora 13.00:

CSM Oradea – CSU "Constantin Brâncuşi" Tg. Jiu

CSU Politehnica Timişoara stă


Clasament handbal