Clubul Sportiv Municipal Oradea a organizat, în perioada 8 și 10 februarie o nouă ediţie a turneului de tenis dotat cu Cupa "Vulturul Negru".

Competiţia, care a ajuns la cea de-a cincea ediţe şi care a avut loc baza sportivă Arena Antonio Alexe, pe terenurile de tenis, a fost rezervată  categoriilor 10 şi 14 ani, atât la masculin cât şi la feminin.

Întrecerile au făcut parte din calendarul oficial al Federaţiei Române de Tenis şi au reunit la start sportivi din Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Timişoara şi Satu Mare.

Printre cei patru învingători de categorie s-a numărat şi un bihorean, Cristian Leontidis, de la Metalul Salonta, care s-a impus la 14 ani masculin, probă care a reunit la start 14 participanţi.

La 14 ani feminin, unde au fost 8 participante, a câştigat Oana Marian Flonta, de la CSM Zalău. La 10 ani masculin, unde au fost 13 participanţi, pe primul loc a terminat Patrik Bolduţ (ACS Sergiu Carp TC), iar la 10 ani feminin (8 participanţi)  a câştigat Andreea Olariu (CS Sport 4 Fun Timişoara).

Arbitrul principal al turneului, desemnat de Federaţia Române de Tenis, a fost Ioan Mărginean, secondat de Mihaela Nicorici, din Oradea.