Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor disputa duminică seara jocul cu formaţia U BT Cluj Napoca, principala sa rivală din ultimii ani. Partida are loc în cadrul etapei a VI-a a campionatului Ligii Naţionale, Grupa valorică A.

Meciul este programat la Arena Antonio Alexe, cu încere de la ora 20.15, urmând a fi transmis în direct de Digi Sport.

Ca de obicei, duelul naşte ambiţii şi de o parte şi de cealaltă, partida fiind deschisă oricărui rezultat. Ambele combantante se află şi de această dată pe poziţii fruntaşe în ierarhia la zi, dar - cu 3 victorii şi 2 înfrângeri până acum - elevii antrenorului Cristian Achim îşi doresc foarte mult să-i egaleze în clasament pe clujeni, care au 4 victorii şi o înfrângere după primele cinci etape.

Jocul va fi arbitrat de Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti şi Ciprian Ciocan, iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet a fost delegat Marian Oprea.

Într-o altă partidă din etapa a VI-a a Grupei A din Liga Naţională de baschet masculin, BC CSU Sibiu a întrecut clar, acasă, cu 81-66, formaţia Steaua Bucureşti. Duminică, de la ora 18, mai are loc şi jocul de la Craiova, dintre SCM Universitatea şi BCM U FC Argeş Piteşti.

Acest meci va putea fi urmărit în transmisiune directă pe site-ul Federaţiei, FRB TV.