Pompierii bihoreni au venit victorioşi de la Campionatul de Atletism şi Cros, organizat de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România.

ISU Crişana a fost reprezentat de trei subofiţeri din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, respectiv al Gărzii de Pompieri 1 Mai: plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier major Lipai Bogdan şi plutonier Mălăieş Adrian. Aceştia au obţinut şase medalii, din care trei de aur şi trei de argint.

Mai precis, la Atletism, proba "Săritura în lungime", la categoria de vârstă 35 - 45 ani, locul I a fost ocupat de plutonier major Lipai Bogdan, pe locul II s-a clasat plutonier adjutant Nagy Robert, iar în cadrul aceleiaşi probe, la categoria  -35 ani, pe prima treaptă a podiumului a urcat plutonier Mălăieş Adrian.

Tot la Atletism, la proba viteză "100 metri", medalia de aur a fost câştigată de plutonier major Lipai Bogdan, la proba "1500 metri", locul II a fost obţinut de plutonier Mălăieş Adrian, iar la Cros (6000 metri), plutonier Mălăieş Adrian a obţinut medalia de argint.