Hotelurile President din Băile Felix au fost premiate în cadrul primei ediţii a Galei Turismului Balnear şi SPA din România desfăşurată în perioada 18 - 21 septembrie în Băile Herculane.

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România a acordat două premii speciale ale juriului pentru Hotelul President (4 stele) la categoria hotel cu bază de tratament balnear şi Hotelul President SPA (4 stele) pentru cel mai bun hotel cu SPA.

"Cele două premii acordate sunt o recunoaştere a calităţii serviciilor prestate de hotelurile President, declarate cele mai bune hoteluri cu bază de tratament şi SPA din România. Pentru noi este rezultatul unei munci de ani de zile. Practic, putem spune că am atins majoratul, pentru că în august s-au împlinit 18 ani de la deschiderea complexului President", a declarat pentru BIHOREANUL, directorul Complexului President, Dumitru Fechete.

De altfel, gala patronatelor din turismul balnear a confirmat încă o dată calitatea industriei hoteliere din staţiunea Băile Felix.

În cadrul galei din Băile Herculane, hotelul Lotus Therm SPA & Luxury Resort a primit Marele premiu la categoria hotel cu bază de tratament balnear, iar Hotelul Internaţional, premiul special al juriului la categoria "Cea mai bună destinaţie de sănătate cu bază de tratament şi centru SPA", ambele hoteluri aparţinând Societăţii de Turism Felix.