Mii de orădeni au dansat energic pe muzica celor de Carla`s Dreams, care au încheiat seria concertelor organizate, marți seară, în Piața Unirii din Oradea, prin proiectul „Orașul faptelor bune” al vedetelor de la Radio Zu.

Carla`s de Oradea

Înainte de artiștii moldoveni, pe scena de la Târgul de Crăciun au mai urcat, pe rând, începând de la ora 20, Mark Stam, Antonia, Dj Project și Alina Eremia (foto).

Tot de la început, în primul rând al spectatorilor s-a postat și un tânăr orădean care s-a deghizat în favoritul său, purtând un pulovăr cu Carla`s Dreams și fiind pictat pe față. Pe tot parcursul concertelor, acesta a imitat mișcările de dans ale solistului trupei.

Prima melodie cu care Carla`s Dreams i-a salutat pe orădeni a fost „Eroina”, frenetic fredonată de public. În continuare, orădenii au dansat şi au fredonat „Acele”, „Luna”, „Te rog”, „Imperfect”, „Până la sânge”, „Beretta”. Ultima piesă a fost și cea mai energică „Tequilla” care i-a făcut pe orădeni că cânte și să aplaude clipe în șir.

20.000 de lei pentru gemene

Înainte ca moldovenii să urce pe scenă, Mihai Morar, singurul DJ care poate ieși din casa de sticlă Radio Zu, a anunțat că pentru cazul gemenelor Ingrid și Maya, diagnosticate cu tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, prezentat marţi, s-a strâns deja din donații suma de 20.000 lei.

Seria concertelor organizat de Radio Zu prin proiectul „Orașelor faptelor bune” continuă și miercuri, când pe scenă vor urca, începând cu ora 20.30, Ami, the Motans, Minelli, Irina Rimes și Vescan.

Vezi cum au cântat și ceilalți artiști pe scena de la Târgul de Crăciun din Oradea: