Micii luptători orădeni de la LPS Bihorul s-au întors cu trei medalii de la întrecerile Campionatului Naţional de Lupte pentru juniori mici (7-11 ani), care a avut loc la Piteşti, în perioada 22-24 iunie şi în organizarea Federaţiei Române de Lupte.

Competiţia, desfăşurată în Sala Sporturilor "Nicolae Dobrin", a reunit la start peste 350 de sportivi, care s-au întrecut pe două categorii de vârstă, de 7-8 ani şi 9-11 ani.

Bihorul a fost reprezentat de sportivii: Pop Sergiu, Pop Ovidiu, Romocea Darius, Szeip Boton, Ciul Alexandru, Pelean Matei şi Pelean Andrei, cu toţii legitimaţi la Clubul Liceului cu Program Sportiv Oradea şi conduşi de prof. Nelu Sandu Pop.

Pregătirea sportivilor dinaintea întrecerilor a dat roade, astfel că au fost înregistrate trei rezultate frumoase, fiind obţinute un loc I şi două clasări pe treapta a doua a podiumului.

Andrei Pelean a cucerit medalia de aur la categoria 27 kg, Ovidiu Pop a intrat în posesia medaliei de argint la categoria 35 kg, iar Darius Romocea a cucerit, de asemenea, argintul, în cadrul categoriei 18 kg.