Turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal de la Oradea a debutat joi seara într-o atmosferă de adevărată competiţie cu miză. Astfel, un grup de suporteri inimoşi au întreţinut atmosfera pe întreaga durată a meciului de deschidere, dintre Bad Boys Oradea şi Old Boys Bucureşti.

Foarte echilibrată, partida care a contat pentru Grupa A, s-a încheiat la egalitate după timpul regulamentar de joc, scor 1-1, însă după executarea loviturilor de departajare, oaspeţii, care sunt şi vicecampionii naţionali en-titre, s-au impus cu scorul de 4-3.

Meciul a adus primul gol cu patru minute înainte de final, când bucureştenii, care sunt pregătiţi de antrenorul-jucător Marius Mitu (fost fotbalist la Steaua şi Anderlecht), au înscris pentru 1-0.

După ce au ratat două bune oportunităţi, orădenii au reuşit egalarea chiar în ultima secundă a timpului regulamentar de joc, prin Sebastian Achim. Cum meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, conform regulamentului competiţiei, au urmat loviturile de departajare, unde bucureştenii s-au impus, după ce aceştia au înscris de trei ori, iar "băieţii răi" orădeni de doar două ori, prin L. Todea şi T. Szeles. Au ratat, din păcate, Gego, Emad şi S. Achim. Astfel, după acest joc, Bad Boys Oradea a acumulat un punct, iar Old Boys Bucureşti, 2 puncte.

În etapa următoare, formaţia orădeană se va duela cu FC Hermannstadt, vineri de la ora 19, iar sâmbătă va juca în compania celor de la VLD Baia Mare (de la ora 9) şi Nova Vita Târgu Mureş (de la ora 14).

Înaintea jocului de deschidere, joi seara, pe terenul I a Bazei Tineretului, s-a desfăşurat şi un meci demonstrativ, între fostele glorii ale clubului FC Bihor, care, la final, au fost premiate de organizatori. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-3 pentru prima echipă, cea care i-a avut în componenţă pe: I. Pap-Deac – Fl. Fărcaş, Dianu, Fl. Lazăr, Burescu, Cigan, Farcău, Lupuţ, V. Tămaş şi I.Zare. Din cealaltă echipă au făcut parte, printre alţii, Letan, Sfârlea, Cl. Mutu, Pocian şi Jiroş.

De menţionat că partida demonstrativă a fost decisă de portarul Ioan Pap-Deac, care a înscris din penalty, în ultima secundă. Celelalte goluri ale formaţiei sale au fost reuşite de S. Cigan, Burescu şi Fl. Lazăr. Pentru învinşi au înscris: Cl. Mutu de două ori şi Pocian.

După jocul demonstrativ, înainte de primul meci al turneului final, s-a desfăşurat ceremonia de deschidere a competiţiei, când au fost prezentate cele 20 de echipe participante. Acestea au primit din partea organizatorilor câte o minge, un trofeu şi o diplomă de participare.